• e2
  • e3
  • e4
  • А1
  • 663f3e9b
  • А4

за нас Честитки, одигра себе

Wenling Houshen Увоз и извоз копродукции, Ltd е специјализирана снабдувач на поврзани обувки производи. Ние се наоѓа во прекрасна источниот брег град Wenling, Taizhou, Zhejiang, каде што неговата единствена географска локација ни дава брз и лесен земјата, морето и воздушниот сообраќај. Ние нудиме многу различни услуги за нашите клиенти, почнувајќи од брз и сигурен сервис за квалитет и тренд поставување производи.

Основачот на компанијата, Сузан со повеќе од 12 години искуство во тргување, и ние одгледувани нашиот бизнис да се покриваат многу различни пазари, како што се Азија, Европа, Јужна Африка и Јужна Америка. Имаме освои висок восхит и нашироко се верува дома и во странство се должи на нашите одличен квалитет, извонреден изглед и брза испорака. Овие атрибути ни помогнат во постигнување на повеќе од $ 30.000.000,00 долари во годишните приходи извоз ...

  • rqewr
  • IMG_5761
WhatsApp Онлајн Chat!