• e2
  • e3
  • e4
  • A1
  • 663f3e9b
  • A4

ngeunaan urang gening, anjeun dicoo diri

Wenling Houshen Impor na Ékspor Co., Ltd nyaeta hiji supplier husus produk footwear patali. Urang aya di kota basisir geulis wétaneun Wenling, Taizhou, Zhejiang, dimana lokasi geografis na unik nyadiakeun kami kalawan gancang jeung merenah darat, laut jeung angkutan udara. Urang nawiskeun loba jasa béda ka konsumén urang, sagalana ti layanan gancang jeung bisa dipercaya kana kualitas sarta trend netepkeun produk.

NU NGADEGKEUN sahiji parusahaan, Susan sareng pangalaman leuwih ti 12 taun dagang, kami geus dipelak bisnis urang nutupan loba pasar béda kayaning Asia, Eropa, Selatan Afrika jeung Amérika Kidul. Kami geus meunangkeun reueus luhur tur nu lega dipercanten betah tur mancanagara alatan kualitas hébat urang, penampilan luar biasa tur pangiriman ajakan. atribut ieu rojong kami di achieving leuwih ti $ 30,000,000.00 USD di sharing ékspor taunan ...

  • rqewr
  • IMG_5761
WhatsApp Online Chat!