Skateboard sapatu kids sapatu low cut 18

Pondok Description:

1. Company Tipe Propil Usaha: Trading Company Main Produk: sapatu Olahraga, sapatu kids, sapatu kasual, Skateboard sapatu, sandal, sapatu Skateboard Jumlah karyawan: 12 Taun ti Ngadegna: 2017-06-01 Location: Zhejiang, Cina (Daratan) 2. Produk Rincian ART NO .: HS-SLK-18 Asal: Zhejiang, Cina Brand Nami: pasti / OEM Upper Bahan: PU pinding Bahan: bolong Insole Bahan: bolong Outsole Bahan: TPR Usum: Autumn, Spring, Usum tiis, Summer Gender : Ngaran gadis, nonoman Produk: Kids Sneaker sapatu OT ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Propil 1. Company

    Jenis Usaha: Company dagang
    Produk utama: sapatu Olahraga, sapatu kids, sapatu kasual, sapatu Skateboard, sandal, sapatu Skateboard
    Jumlah karyawan: 12
    Taun Ngadegna: 2017-06-01
    Location: Zhejiang, Cina (Daratan)

    2. Rincian Produk

    ART NO .: HS-SLK-18 Asal: Zhejiang, Cina Brand Nami: pasti / OEM 
    Bahan Upper: PU
    pinding Bahan: bolong Insole Bahan: bolong
    Outsole Bahan: TPR Usum: Autumn, Spring, Usum tiis, Summer
    Gender: gadis, nonoman
    ngaran produk: Kids Sneaker sapatu
    ngaran lianna: Kids Skateboard Olahraga sapatu
    Warna: Standar sakumaha gambar atanapi nurutkeun sarat customer`s
    Ukuran: 22-27,28-38 Packing: Box atanapi polybag
    Pangiriman Tanggal: 45days MOQ: 3000prs per gaya, 1500prs per warna
    Quality : nyaman, awét
    Tipe: Velcro

    diagram aliran produksi

    LC

    aplikasi

    03

    Ékspor Pasar Utama

    Asia Australasia
    Wétan Éropa Mid Wetan / Afrika Kidul
    Amérika Kalér Kulon Éropa
    Tengah / Amérika Kidul

    Bungkusan & Shippment 

    FOB Port: Ningbo
    Diterangkeun Time: 45 poé sanggeus resi L / C atawa 30% deposit sanggeus sampel CFM

    Rincian bungkusan

    Sapatu na Sneakers:
    bungkusan Standar (kotak sapatu, tag, labél eusi, kertas tisu jeung ékspor karton kaasup), atawa saperti pasangan request.1 Anjeun per kotak, 12pairs / 15pairs / 16pairs per karton atawa sakumaha per requirements.12pairs konsumén 'per Canton : 57CMX43.5CMX30CM total 0.074CBM; 15pairs per Canton: 57CMX54CMX30.5CM total 0.094CBM; 16pairs per Canton: 61.5CMX39CMX45.5CM total 0.109CBM

    istilah Panyment: TT, kasaimbangan deposit 30% 70% saméméh pengiriman barang atawa salinan bl; L / C dina tetempoan.

    Naha milih AS

    (1) NU NGADEGKEUN sahiji parusahaan, Susan sareng pangalaman leuwih ti 12 taun dagang kalayan klien di sakuliah dunya.
    (2) Urang boga tim design profésional di-imah nu bisa ngarojong anjeun sakabéh aspék desain produk; ti gaya, warna, bahan jeung malah bungkusan, dina urutan pikeun mastikeun Anjeun boga produk nu anjeun tiasa janten reueus ngamajukeun di pasar Anjeun.
    (3) Urang terus assess tur marios mitra manufaktur kami; mastikeun kami salawasna bisa nawarkeun nepi ka gaya menit, harga paling kalapa jeung produk kualitas pangalusna pikeun nyugemakeun syarat klien urang.
    (4) Sampel anu salawasna sadia pikeun ngecék kualitas sarta bisa dispatched ka anjeun kacida gancangna.
    (5) Simkuring gaduh sistem kadali kualitas stringent; kaasup cék sapanjang proses produksi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!