• H5794fba259f447e98b566946e4888e71Z
  • BOY-+3
  • 女生跑步2
  • 儿童足球2

OUR STORYUrime, keni luajtur veten

Wenling Houshen Importi dhe Eksporti Co, Ltd, është një furnizues të specializuara të produkteve këpucë të lidhura. Ne jemi të vendosur në qytetin e bukur bregun lindor të Wenling, Taizhou, Zhejiang, ku vendndodhja e saj unik gjeografik na ofron me tokë të shpejtë dhe të përshtatshëm, transportit detar dhe ajror. Ne ofrojmë shërbime të ndryshme për klientët tanë, çdo gjë nga shërbimi të shpejtë dhe të besueshëm në cilësinë dhe prirje vendosjen e produkteve.

Themeluesi i kompanisë, Susan me përvojë më shumë se 12 vjet tregtare, ne kemi rritur biznesin tonë për të mbuluar tregje të ndryshme të tilla si Azia, Evropa, Afrika e Jugut dhe Amerika e Jugut. Ne kemi fituar një admirim të lartë dhe janë besuar gjerësisht në shtëpi dhe jashtë vendit për shkak të cilësisë tonë të madh, pamja e jashtëzakonshme dhe të ofrimit të shpejtë. Këto atribute na ndihmojnë në arritjen e më shumë se $ 30,000,000.00 USD në të ardhurat vjetore të eksportit ...

  • 6
WhatsApp Online Chat!